NOVICE

Športni center Kranj je bogatejši za Triglav galerijo, ki na ogled postavlja vrhunska fotografska dela različnih avtorjev. Galerijo je ob spremstvu nogometašev članskega moštva namenu predal predsednik kluba Franjo Radikovič. Ta je ob tem dejal, da klub korak za korakom širi svoje aktivnosti na vseh področjih delovanja.

V naslednjih tednih si lahko ogledate fotografije nogometašev prvega moštva. Objektivi so jih lovili na tekmah, treningih in drugih aktivnostih.

Dan nogometa Nogometnega kluba Triglav Kranj je pred vrati. Vse je nared za najbolj zabaven klubski dogodek leta. Na njem nikakor ne smete manjkati, saj smo za vas pripravili pester program, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne obiskovalce. Vabljeni na stadion že dve uri pred tekmo, da skupaj proslavimo športni praznik.

16.30 Odprtje navijaške cone
Navijaška cona je dobila novo podobo s pokritim šotorom in odrom. Za vas smo uredili ambient, da boste lahko uživali v dobrotah nogometnega golaža kot v pravi restavraciji.

17.00 Odprtje galerije TRIGLAV KRANJ
Največji nogometni klub na Gorenjskem je bogatejši za pravo galerijo. V njej boste lahko že od njenega odprtja občudovali moč bordo energije, ko se bo na plakatih predstavila članska izbrana vrsta. V prihodnje bomo predstavili tudi naše igralce mladinske nogometne šole, pomembne dogodke kluba, naše veterane in tudi druge vidne športnike in športne dosežke na Gorenjskem.

17.30 Duo Bečo & Nejc
Izjemno glasbeno doživetje bosta pričarala kitarski duet, ki preigravata znane slovenske hite in uspešnice YU rocka. Bečo je front men znanega kranjskega banda Bečo & Company. Verjamemo, da bodo prav kmalu nastopili tudi v celoti na enem izmed naših prihodnjih dogodkov.

POMEMBNO
Za želodce smo pripravili kar šeststo porcij navijaškega golaža, ki nas bo okrepil za podporo domačemu moštvu. Vsak od obiskovalcev bo ob kontroli vstopa prejel bon za GRATIS golaž. Dober tek.

IZJEMNO POMEBNO
Izpraznili smo skladišča. Zato vam bo na voljo retro oprema kluba po EKSTRA ZNIŽANI ceni. Ugodno do opreme za prosti čas in rekreacijo (trenerke, anoraki, bunde, dresi, majice...).

19.00 7. krog 2. SNL: Triglav : Roltek Dob
Poslastica večera. Orli so odločeni, da tri točke ostanejo doma in da so tudi po sedmem odigranem krogu še vedno na vrhu lestvice. Bodimo resnično dvanajsti igralec in podprimo naše fante. Pokažimo, kaj je ta prava BORDO ENERGIJA.

Nogometni dan 2021 je uspel. Obiskalo ga je več kot sedemsto ljudi, ki so lahko pred večerno tekmo med Triglavom in Dobom spremljali pester in zabaven program. Strokovni delavci kluba so prejeli plakete in priznanja, svojo prvo razstavo je na ogled postavila Triglav galerija, mlada moštva pa so se imela možnost pomeriti na glavnem igrišču. Za glasbo je poskrbel duo Bečo in Nejc,

Na družbenih omrežjih bomo v naslednjih dneh objavljali tudi fotografije, ki so nastale na tem edinstvenem dogodku.

Nogometni klub Triglav Kranj ključ do uspeha igranja na najvišjih nivojih mladinskega nogometa najde pri uspešnem sodelovanju z drugimi klubi na Gorenjskem. Pri tem že vrsto let še posebej uspešno partnerstvo goji s klubi iz Škofje Loke in Lesc. Letošnje poletje je to partnerstvo še nadgrajeno z NK Savo drugim, največjim klubom v mestni občini Kranj. Prestopni rok je zaključen. Prvi koraki so narejeni.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2021