NOVICE

Bordo družina je danes na svoji zelenici gostila nogometaše Nogometnega kluba Brinje iz Grosuplja. Gosti so v uvodnih minutah tekme izkoristili nepazljivost orlov ter povedli.

"Samo sekunda nepazljivosti je potrebna, da nasprotnik povede, in posledice so lahko vidne do konca tekme. Res je za nami intenzivno pripravljalno obdobje, ko so na mednarodnih tekmah fantje dali vse od sebe in pokazali svoj značaj proti velikim, a to ne opraviči današnjega rezultata. Fantje se morajo zavedati, da bodo morali vsako tekmo odigrati maksimalno disciplinirano. Bodo pa fantje zato toliko bolj pazljivi v prvenstvu, v katerega vstopamo optimistično in bojevito," je po tekmi dejal Boštjan Miklič.

Rezultat je ostal do konca tekme enak.


Od domačih nogometašev so tekmo začeli Čadež, Ivetić, Šalja, Brkić, Vuković, Jakupovič, Zlatkov, Čeh, Dakić, Vršič, Matić Tin, na klopi pa še Alagić, Matič Tim, Bojić, Skok, Matteo, Ahmetaj, Idrizi, Schweiger, Hasanaj

Pogodbo za naslednje sezono je z Nogometnim klubom Triglav Kranj podpisal napadalec Mark Čeh. Devetnajst letni Mark je na igrišču preživel preko 1400 minut, najprej v dresu Domžal in nato kranjskega Triglava. Poleg druge slovenske lige je igral še v Prvi ligi, Pokalu Slovenije in mladinski ligi UEFA.

"Veliko mi pomeni, da bom svojo kariero nadaljeval v NK Triglav Kranj. Zelo dobro se pripravljamo na novo sezono in menim, da bomo v naslednjem letu že v prvi ligi," je ob podpisu pogodbe dejal mladi Mark Čeh.

Orle čaka še zadnji obračun pred začetkom nove sezone. V soboto, 24. julija 2021 se bodo pomerili z ekipo Nogometnega kluba Brinje iz Grosuplja.

Članska izbrana vrsta bordo družine je pred sezono v izjemno kratkem času odigrala številne mednarodne prijateljske tekme, na katerih so orli pokazali odlično borbenost in željo po uspehu. O posameznih tekmah smo redno poročali na klubski spletni strani.

Orle čaka še zadnji obračun pred začetkom nove sezone. V soboto, 24. julija 2021 se bodo pomerili z ekipo Nogometnega kluba Brinje iz Grosuplja. "V zadnji tekmi pred prvenstvom pričakujem, da bodo fantje odigrali tako, kot smo to pokazali na zadnjih tekmah. Maksimalno borbeno in disciplinirano," je pred tekmo dejal trener Boštjan Miklič.

"Zadnji test pred prvenstvom. Mislim, da smo dobro pripravljeni in bomo tekmo odigrali na najvišjem nivoju," pa meni Luka Vuković.

Člansko ekipo bo tudi naslednjo sezono vodil Boštjan Miklič, ki je delo glavnega trenerja prevzel januarja letos.


Miklič je s predsednikom kluba Franjem Radikovičem podpisal dvoletno pogodbo. "Vesel sem, da sem dobil pozimi priložnost, da vodim člansko ekipo. Osebno je to zagotovo nagrada za dobro delo v preteklih mesecih. Bilo je trdo delo, a premiki so vidni tudi na terenu. Kar se tiče ciljev, je zagotovo osrednji cilj prva liga, drugi pa vzgoja mladih talentov. Verjamem, da smo na odlični poti," je ob podpisu pogodbe dejal Boštjan Miklič. 


Miklič je svojo trenersko kariero začel v NK Svoboda, nadaljeval v NK Olimpiji ter se nato pridružil bordo družini, sprva kot trener moštva U19 ter nato kot že pomočnik glavnega trenerja članke izbrane vrste.

Pogodbo za naslednje sezono je z Nogometnim klubom Triglav Kranj podpisal napadalec Mark Čeh. Devetnajst letni Mark je na igrišču preživel preko 1400 minut, najprej v dresu Domžal in nato kranjskega Triglava. Poleg druge slovenske lige je igral še v Prvi lig, Pokalu Slovenije in mladinski ligi UEFA.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2021