NOVICE

Domači Triglav je v osmem krogu 2. slovenske nogometne lige že v petek osvojil vse tri točke po visoki zmagi nad Dravo s 6:2. Drugouvrščena Gorica, ki je danes zmagala v Rogaški Slatini s 3:1 in ima tekmo manj, zaostaja eno, tretjeuvrščeni Roltek Dob tri, četrtouvrščeni Fužinar pa štiri točke.

V Kranju se danes obeta izredno zanimiva tekma med domačim Triglavom in Primorjem. Obe ekipi sta v letošnji sezoni izgubili zgolj enkrat in dosegle kar 16 zadetkov v dosedanjih kolih. Tekmeca sta se doslej srečala zgolj enkrat, ko so zmago slavili orli.

"Danes igramo proti dobremu nasprotniku, ki ima za seboj serijo dobrih tekem. Analizirali smo jih in se na njih dobro pripravili. Vsekakor pa tako kot do sedaj igramo zase po svojih načelih, od katerih ne odstopamo," je za klubsko spletno stran dejal glavni trener Boštjan Miklič.

"Čaka nas še ena tekma proti neugodnemu nasprotniku. Na tekmo smo se skozi teden dobro pripravili. Igramo na domačem terenu in pred domačo publiko, tako da v poštev pridejo samo tri točke," dodaja vratar Luka Čadež.

Po petih tednih se na igrišče vrača Luka Brkić. "Danes je za nas pomembna tekma, igramo doma, kar nam daje še dodatno motivacijo, zato smo se zelo dobro pripravili in nič ne bomo prepustili naključju. Zelo sem vesel, da bom lahko fantom spet pomagal na terenu," je odločen Luka Brkić.

Prenos tekme si bo moč ogledati preko nove platforme NK Triglav Kranj TV.

Nogometaši Triglava so na prvi tekmi osmega kola šestič zmagali. In to zelo prepričljivo, domačo Dravo so ugnali kar s 6:2. Tin Matić in Albin Ahmetaj sta dosegla po dva zadetka, enega sta prispevala Matic Kopač in Andrej Pavlović.

Po uspešnem okrevanju bo jutri ponovno na terenu Luka Brkić. Slednjega v postavi ni bilo kar pet tednov, po poškodbi iz Beltincev. 

"Jutri je za nas pomembna tekma, igramo doma, kar nam daje še dodatno motivacijo, zato smo se zelo dobro pripravili in nič ne bomo prepustili naključju. Zelo sem vesel, da bom lahko fantom spet pomagal na terenu," je odločen Luka Brkić.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2021