NOVICE

Končno gre zares

V prvem krogu druge slovenske lige bo moštvo Triglava gostilo nogometaše Gorice. To bo obenem tudi otvoritvena tekma prvenstva, na kateri se ekipa orlov predstavlja z mlado bojevito ekipo. A mladost ne bo dovolj, zato se je moštvu pred tedni pridružil tudi odličen Dare Vršič, ki bo svoje izkušnje in modrost prenašal na preostali del moštva.

»Končno gre za zares. Štart je v tekmovanju najbolj pomemben. Prepričan sem, da smo pripravljeni na vse, kar nas čaka v tem prvenstvu. Danes je na sporedu prva najpomembnejša tekma. Če bomo vsi, tudi tisti, ki ne predstavljajo prve enajsterice, fokusirani in si bomo pomagali med seboj, smo zmožni osvojiti tri točke. V bordo družino sem prišel zmagovat in takšno miselnost prenašam tudi na ostali del ekipe,« je pred tekmo za klubsko spletno stran dejal Dare Vršič.

Enakega mnenja je je tudi glavni trener. "V tekmo z Gorico vstopamo zelo samozavestno. Odločni smo, da iztržimo dober rezultat. Fantje dobro delajo na treningih, tudi vzdušje v ekipi je dobro. Kar se tiče nasprotnika, gre za moštvo z veliko izkušenimi igralci. A tudi mi imamo kaj pokazati. Predvsem našo mladost in kvaliteto, ki smo jo pokazali na prijateljskih tekmah," je pred tekmo dejal trener orlov Boštjan Miklič.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2021