NOVICE

Prve točke prvenstva v Kranj

S tekmo med bivšima prvoligašema Triglavom in Gorico se je v Kranju začela nova sezona v drugi slovenski nogometni ligi. Prve točke prvenstva ostajajo v Kranju.

Za Kranjčane sta žogo v nasprotno mrežo poslala Luka Brkić in Tin Matić. V zadnji sekundi sodnikovega podaljška je zadetek z bele točke za goste dosegel Etien Velikonja.

"Težka tekma z dobrim nasprotnikom. Prvi polčas smo trpeli. Zadetek smo dosegli ob pravem času. Drugi polčas Gorici razen prekinitev nismo pustili ničesar. Sami pa smo bili iz minute v minuto boljši. Čestitke fantom za prikazano igro, kar je zagotovo posledica dobrega dela na treningih. Prepričan sem, da gremo iz tekme v tekmo počasi, a vztrajno proti cilju. Še enkrat čestitke fantom za zmago," je po tekmi dejal trener orlov Boštjan Miklič.


TRIGLAV KRANJ - GORICA 2:1 (0:0)

* Športni center Kranj, sodniki: Matoša, Kasapović, Kolenc.
* Strelci: 1:0 Brkić (53.), 2:0 Matić (81.), 2:1 Velikonja (95., 11-m).
* Triglav Kranj: Čadež, Brkić, Šalja, Jakupovič (od 73. Matič), Vršič (od 86. Skok Jekovec), Čeh (od 73. Schweiger), Matić (od 86. Bojić), Vuković, Kopač (od 61. Dakič), Ivetić, Zlatkov.
* Gorica: Likar, Urbančič, Velikonja, Širok, Marc, Frešer (od 82. Hrka), Ahmetaj (od 82. A. Marinič), L. Marinič (od 63. Leban), Mevlja, Vekić, Cerovec.
* Rumeni kartoni: Kopač, Matič; Cerovec, Mevlja.
* Rdeč karton: /.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2021