NOVICE

Dan nogometa je pred vrati

Dan nogometa Nogometnega kluba Triglav Kranj je pred vrati. Vse je nared za najbolj zabaven klubski dogodek leta. Na njem nikakor ne smete manjkati, saj smo za vas pripravili pester program, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne obiskovalce. Vabljeni na stadion že dve uri pred tekmo, da skupaj proslavimo športni praznik.

16.30 Odprtje navijaške cone
Navijaška cona je dobila novo podobo s pokritim šotorom in odrom. Za vas smo uredili ambient, da boste lahko uživali v dobrotah nogometnega golaža kot v pravi restavraciji.

17.00 Odprtje galerije TRIGLAV KRANJ
Največji nogometni klub na Gorenjskem je bogatejši za pravo galerijo. V njej boste lahko že od njenega odprtja občudovali moč bordo energije, ko se bo na plakatih predstavila članska izbrana vrsta. V prihodnje bomo predstavili tudi naše igralce mladinske nogometne šole, pomembne dogodke kluba, naše veterane in tudi druge vidne športnike in športne dosežke na Gorenjskem.

17.30 Duo Bečo & Nejc
Izjemno glasbeno doživetje bosta pričarala kitarski duet, ki preigravata znane slovenske hite in uspešnice YU rocka. Bečo je front men znanega kranjskega banda Bečo & Company. Verjamemo, da bodo prav kmalu nastopili tudi v celoti na enem izmed naših prihodnjih dogodkov.

POMEMBNO
Za želodce smo pripravili kar šeststo porcij navijaškega golaža, ki nas bo okrepil za podporo domačemu moštvu. Vsak od obiskovalcev bo ob kontroli vstopa prejel bon za GRATIS golaž. Dober tek.

IZJEMNO POMEBNO
Izpraznili smo skladišča. Zato vam bo na voljo retro oprema kluba po EKSTRA ZNIŽANI ceni. Ugodno do opreme za prosti čas in rekreacijo (trenerke, anoraki, bunde, dresi, majice...).

19.00 7. krog 2. SNL: Triglav : Roltek Dob
Poslastica večera. Orli so odločeni, da tri točke ostanejo doma in da so tudi po sedmem odigranem krogu še vedno na vrhu lestvice. Bodimo resnično dvanajsti igralec in podprimo naše fante. Pokažimo, kaj je ta prava BORDO ENERGIJA.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2021