NOVICE

V soboto, 20.11.2021 je ekipa U15 odigrala zaostalo prvenstveno tekmo proti ekipi Bilj. Ekipa Triglava je že na začetku pokazala svojo moč in izvajala nenehen pritisk na nasprotna vrata.

V soboto dopoldne je ekipa U11A pričela z jesenskimi prijateljskimi tekmami. Tokrat so gostili ekipo Brinje Grosuplje, ki je prikazala dobro nogometno predstavo, tako kot mladi orli. Gostje so bili za odtenek boljša ekipa na obeh igriščih.

Ekipa 15 je včeraj odigrala zaostalo tekmo 4. kola proti vrstnikom iz Kopra. Obe ekipi sta do te tekme odigrali samo sedem od desetih prvenstvenih tekem. Pri tem je ekipa FC Koper zabeležila pet zmag in dva neodločena izida, ekipa Triglava pa pet zmag, en neodločen ter en poraz.

Mladinska ekipa je danes v Športnem parku Šiška v Ljubljani premagala svoje nasprotnike, moštvo Bravo Mastercard, z rezultatom 1:2. Zadetka sta dosegla Tihomir Maksimović in Žan Bunić.

Izjemen vikend za Triglav sta začeli moštvi kadetov in mladincev, ki sta v svojih ligah premagala ekipo Aluminija. Prva z rezultatom 1:0 in druga z rezultatom 3:2. Za kadete je zadetek dosegel Dagarin, za mladince pa pa Lečnik Spaić ter še dva zadetka Ikač. 

Uspešen vikend je tudi za moštvo U15, ki je premagala ekipo Krke na tamkajšnjem igrišču. Oba zadetka za Triglav je dosegel Beljkaš. Tekma se je končala z rezultatom 0:2.

Bordo družini se je v tej sezoni pridružil izkušen nogometni trener Brane Pavlin. Z njim smo se pogovarjali o nogometni prihodnosti gorenjskih otrok. O tem kako je na vadbeni proces vplivala epidemija pa tudi o njegovi nogometni karieri.

Nogometna šola je namenjena vsem najmlajšim fantom in puncam od 3,5 leta starosti dalje in spodbuja njihovo gibanje, razvoj motoričnih sposobnosti ter jih seznanja z različnimi športnimi aktivnostmi, predvsem z osnovami nogometa. Otroci, ki bodo v nogometni šoli vztrajali najdlje bodo prejeli priznanja. 

Vse podrobnosti najdete na tej povezavi. 

 

V šestem kolu slovenske mladinske lige ter slovenske kadetske lige sta slavili obe moštvi Triglava. To nedeljo so v kranjskem športnem centru mladi orli gostili moštvi iz Ptuja. Pri mladincih je oba zadetka dosegel Tihomir Maksimović in poskrbel za končni rezultat 2:1. Strelca pri kadetih sta bila Žan Kovačević ter Jaša Požgaj. Končni rezultat je bil 4:3.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2021