NOVICE

Odlična predstava v Novem mestu

Nogometaši Krke in Triglava so s tekmo v Novem mestu odprli drugo kolo v drugi slovenski nogometni ligi. Uspešnejši so bili orli, ki se v Kranj vračajo s tremi točkami. Mark Čeh in Veron Šalja sta bila strelca za orle, Josip Krznarić pa je postavil končni izid.

"Čestitke fantom za zmago, mislim, da smo danes pokazali pravi karakter, pravo željo in borbo. Kljub vsemu smo prvi polčas trpeli, ekipa Krke je dobra. Tudi Krka je dokazala, da niso bili brez razloga v kvalifikacijah za popolnitev prve lige. Ponosen sem na naše fante. Igra je bila odlična a še vedno ne na tistem nivoju, ki si ga želimo. A na koncu šteje zmaga in točke. Na tekmo z Rogaško gremo lahko bolj sproščeni," je po tekmi dejal trener Kranjčanov Boštjan Miklič.

KRKA - TRIGLAV 1:2 (0:1)
* Novo mesto, gledalcev 100, sodniki: Balažič, Vojska, Šprah.
* Strelci: 0:1 Čeh (27.), 0:2 Šalja (56.), 1:2 Krznarić (60.).
* Krka: Razum, Vrandečič, Ejup (od 86. Đapo), Bedek, Jurečič (od 58. Kalpachki), Marcius (od 58. Koritnik), Dušak, Krznarić, Zakrajšek (od 80. Pantelić), Pranjić, Kastrevec.
* Triglav: Čadež, Brkić, Šalja, Matič (od 80. Skok Jekovec), Vršič (od 70. Jakupovič), Čeh (od 90. Tatili), Matić (od 80. Ahmetaj), Vuković, Kopač (od 70. Schweiger), Ivetić, Zlatkov.
* Rumeni kartoni: Kastrevec, Ejup, Kalpachki; Ahmetaj.
* Rdeči karton: /.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024