NOVICE

Danes v boj za zmago

Osmo kolo 2. slovenske nogometne lige bosta odprla moštvi Drava Ptuj in Triglava. Tekmo boste lahko v nekoliko zgodnjem terminu, ob 15.30, v besedilnem prenosu spremljali na naših družbenih omrežjih.

"Na Ptuj gremo maksimalno motivirani, da ponovno obrnemo želeno krivuljo navzgor. Fantje so cel teden dobro trenirali, tako da smo se na Dravo dobro pripravili. Vsekakor gre za nasprotnika, proti kateremu bomo morali pokazati karakter in kvaliteto, ki ko ekipa premore. Verjamem v fante," je svoje misli za klubsko stran zaupal Boštan Miklič.

"Jutri bomo dali vse od sebe, da se v Kranj vrnemo s tremi točkami. Naš cilj je, da že od prve minute pokažemo, kdo je favorit na tekmi. Teden je bil naporen, a ta napor želimo pretvoriti v zmago. Triglav si zasluži, da je prvi na lestvici," je pred tekmo dejal Tin Matić.

Nova okrepitev v Triglavu je tudi Andrej Pavlović. Ta je za klubsko stran pred tekmo dejal: "Dali bomo vse od sebe, da pridobimo tri točke. Zagotovo smo na tekmi favoriti. To bomo pokazali tudi na terenu."

Kot zanimivost dodajamo, da sta minuli vikend tako kadetska kot mladinska izbrana vrsta na domačem igrišču premagala moštvo Drave.

NK TRIGLAV Kranj, Športni center Kranj, Partizanska cesta 37, 4000 Kranj © 2024